BROJNI POPUSTI I NAGRADE

FOTO Deset godina BAT-a: Nagradna igra sreću donijela Miljenku iz G. Kraljevca i Silviji iz D. Mihaljevca!

Poklon bon u vrijednosti od tisuću kuna otišao je u ruke Miljenka Medveda iz Gornjeg Kraljevca, a Silviji Sanjković iz Donjeg Mihaljevca sinčić Silvio donio je sreću i poklon bon od pet tisuća kuna

Prodajni centar BAT u Čakovcu ove godine obilježava svoju desetu obljetnicu. U tom periodu potpuno su opravdali svoj slogan: Bat – sve za moj dom, a zadovoljstvo zbog jubilarnih deset godina odlučili su podijeliti sa svojim vjernim kupcima, zbog kojih se i ponose nazivom jednog od najposjećenijih trgovačkih centara u našem gradu i kraju.

Tako su danas tradicionalnu Super subotu, kada daju 15 posto popusta na cjelokupni asortiman, dodatno obogatili nagradnom igrom za deset. Naime, tijekom cijeloga dana svaki stoti kupac u BAT-u dobiva poklon bon od 1.000 kuna, dok je za svakog tisućitog predviđen poklon bon od čak 5.000 kuna. Ne čudi, zato, što se od jutra pred ulazom u BAT traži mjesto na parkingu, kao i veliki broj kupaca u samom prodajnom centru.

Vrlo brzo BAT je dočekao i svoje prve dobitnike. Tako je prvi poklon bon u vrijednosti od tisuću kuna otišao u ruke Miljenka Medveda iz Gornjeg Kraljevca. Oduševljen nagradom rekao je da će proslaviti sa svojim prijateljima, a već u ponedjeljak vratit će se u BAT da bi kupio ribički štap.

Nije trebalo dugo čekati ni do tisućitog kupca. Silviji Sanjković iz Donjeg Mihaljevca sreću je donio sinčić Silvio, zbog kojeg je kupnja nešto duže trajala, pa su na blagajnu stigli baš kao tisućiti što im je donijelo poklon bon od 5.000 kuna.

– Prvi put u životu sam osvojila neku nagradu, u šoku sam! Bon ću iskoristiti za kupnju nove perilice, jer nam je stara dotrajala – rekla je presretna dobitnica.

Ova jedinstvena nagradna igra u BAT-u se provodi večeras do 19 sati, ali tijekom cijele godine nastavit će sa svojim akcijama poput Super subote i Narančaste subote, a i njihova tradicionalna božićna nagradna igra ove će godine donijeti posebno vrijedne dobitke.

– Na taj način želimo zahvaliti svojim kupcima, poručuju iz BAT-a u kojem su povodom jubileja preuredili prodajni prostor, proširili asortiman, a pripremaju i druge novine zbog kojih će biti još pristupačniji i povoljniji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije