EU PROJEKT

MEĐIMURSKE VODE Potpisano 125 ugovora o priključenju na javni sustav odvodnje u Hlapičini

Predstavnici Međimurskih voda Čakovec pripremili su prijedloge ugovora za sve buduće korisnike javnog sustava odvodnje i pročišćavanja.

U petak, 10. svibnja, s početkom u 11 sati u Društvenom domu u Hlapičini održalo se potpisivanje ugovora o priključenju objekata na javni sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda za područje naselja Hlapičina, koji će se graditi u sklopu EU projekta ‘Sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda aglomeracije Mursko Središće’. 

Predstavnici Međimurskih voda Čakovec pripremili su prijedloge ugovora za sve buduće korisnike javnog sustava odvodnje i pročišćavanja koji su prikupili dokumentaciju za pripremu ugovora i suglasili se sa položajem priključka na skici priključka do 8. svibnja. 

Zahvaljujući dobrom odazivu građana, do 17 sati sklopljeno je ukupno 125 ugovora o priključenju na javni sustav odvodnje u Hlapičini. 

Građani koji nisu dosad potpisali pripremljeni ugovor o priključenju na javni sustav odvodnje, a izrađena im je skica priključka kao i građani kojima će se tek izraditi skica priključka mogu doći na potpisivanje ugovora svaki radni dan od 7 do 15 sati u prostorije Međimurskih voda u Čakovec, Matice hrvatske 10, Čakovec, u prizemlje poslovne zgrade – u Odnose s korisnicima. 

Na području Grada Mursko Središće preostala su još naselja Sitnice i Mursko Središće za koje predstavnici Međimurskih voda ovih dana užurbano pripremaju skice položaja priključaka i prijedloge ugovora za sve buduće korisnike javnog sustava odvodnje i pročišćavanja.

Za navedena dva naselja potpisivanje ugovora biti će organizirano dana 24. svibnja  u Sitnicama od 9 do 11.30 sati u prostorijama vijeća mjesnog odbora Sitnice i Udruge mladih Roma, Sitnice 33 te u Murskom Središću istog dana 24. svibnja od 12 do 17 sati u Turističko-informativnom centru (sala za sastanke), Trg braće Radića, Mursko Središće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije