ODRŽAT ĆE SE U SVIBNJU

POZIV IZLAGAČIMA Prijavite se na drugi Regionalni plac u Nedelišću na Mesapu

Županija-partner bit će Virovitičko-podravska županija, a očekuje se dolazak gostiju iz Mađarske i Slovenije, uz različite dodatne sadržaje i besplatan ulaz za posjetitelje

Nakon što je vrlo uspješno realiziran prvi, već 11. svibnja će se održati i 2. Regionalni plac na prostorima MESAP-a u Nedelišću. Očekuje se da će broj izlagača iz Međimurske, Varaždinske, Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke, Krapinsko-zagorske i Virovitičko-podravske županije nadmašiti brojku od 50 obiteljsko-poljoprivrednih gospodarstava koliko ih je sudjelovalo prvi put.  

Županija-partner 2. Regionalnog placa bit će Virovitičko – podravska županija, a očekuje se dolazak gostiju iz Mađarske i Slovenije, uz različite dodatne sadržaje i besplatan ulaz za posjetitelje.

Pozivaju se svi zainteresirani izlagači koji nisu sudjelovali na 1. Regionalnom placu da se ovog puta uključe. Izlagački prostor je besplatan, a za sve dodatne informacije mogu se obratiti na e-mail: ovcarmiljenko@gmail.com / mesap@ck.t-com.hr, telefon: 091/1390–098 Miljenko Ovčar ili 099/314–5678 Tonka Mlinarić.

– Radujemo se vašoj prijavi! – poručuju organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije