LAG-a Mura-Drava

Kućni sajam OPG-ova ‘Jeden grunt’

Poljoprivredni proizvođači područja LAG-a Mura-Drava i ove godine nastavljaju s tradicijom promocije svojih proizvoda i prodaje na kućnom pragu

Marljivi i kreativni OPG-ovci odlučili su organizirati, sada već tradicionalni, treći po redu kućni sajam OPG-ova “Jeden grunt”.

To je manifestacija na kojoj, na jednom mjestu (gruntu) možete vidjeti tradicionalne običaje, okusiti i kupiti vrhunske proizvode domaćih OPG-ova kao što su bučino ulje, prirodni sok od jabuke, domaći med, kozji sir, proizvode od aronije, domaći kruh, a ujedno u sklopu sajma možete isprobati i naučiti na koje sve načine se mogu svi ti kvalitetni domaći proizvodi koristiti.

Manifestacija će se održati u subotu, 6. travnja u Oporovcu, na imanju obitelji Zadravec (Oporovec 138), od 10 do 18 sati.

Za najmlađe tu će biti jedinstvena igraonica pod nazivom “Pomazi meee” na kojoj će se djeca moći igrati s kozama i kozlićima, a za one nešto starije na sajmu će sudjelovati i Lepi dečki Brewery sa svojim odličnim međimurskim pivama.

Proizvođači koji sudjeluju na manifestaciji su: HOLERA d.o.o., OPG Hunjadi Dean, OPG Dominić, Udruga Nektar, OPG Mustač i domaćin, OPG Jasminka Zadravec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije