u Općini Selnica

MEĐIMURSKE VODE Potpisano 145 ugovora o priključenju objekata na javni sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda

Građani koji nisu dosad potpisali pripremljeni ugovor mogu doći na potpisivanje ugovora u prostorije Međimurskih voda u Čakovcu

U petak, 29. ožujka s početkom u 11 sati u Selnici, u zgradi Općine Selnica održalo se potpisivanje ugovora o priključenju objekata na javni sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda za područje Općine Selnica, koji će se graditi u sklopu EU projekta ‘Sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda aglomeracije Mursko Središće’.

Predstavnici Međimurskih voda Čakovec pripremili su prijedloge ugovora za sve buduće korisnike javnog sustava odvodnje i pročišćavanja koji su prikupili dokumentaciju za pripremu ugovora i suglasili se sa položajem priključka na skici priključka do 28.03.2019. godine.

Zahvaljujući dobrom odazivu građana, do 17 sati sklopljeno je ukupno 145 ugovora o priključenju na javni sustav odvodnje u Selnici, za ulice Braće Radića, Bukovčak, Čakovečka, Črna mlaka, Dr. Vinka Žganca, Frankopanska, Poljska, Gospodarska, Starčevićeva, Školska, Zebanska, ulica Zrinskih i Jelačićev trg.

Građani koji nisu dosad potpisali pripremljeni ugovor o priključenju na javni sustav odvodnje, a izrađena im je skica priključka, kao i građani kojima će se tek izraditi skica priključka mogu doći na potpisivanje ugovora svaki radni dan od 7 – 15 sati u prostorije Međimurskih voda u Čakovcu, Matice hrvatske 10, u prizemlje poslovne zgrade – u Odnose s korisnicima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije