Vijesti / Gospodarstvo
Gospodarstvo
VELIKI INTERES GRAĐANA Potpisano 280 ugovora  o priključenju na javni sustav odvodnje
Međimurske vode

OPĆINA VRATIŠINEC

VELIKI INTERES GRAĐANA Potpisano 280 ugovora o priključenju na javni sustav odvodnje

Građani u Vratišincu i Gornjem Kraljevcu jedva dočekali kanalizaciju

U petak, 15. ožujka 2019. godine s početkom u 11 sati u Vratišincu, u zgradi Općine i u Gornjem Kraljevcu u Društvenom domu, započelo je potpisivanje ugovora o priključenju objekata na javni sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda za područje Općine Vratišinec, koji će se graditi u sklopu EU projekta „Sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda aglomeracije Mursko Središće“. 

Predstavnici Međimurskih voda Čakovec pripremili su prijedloge ugovora za sve buduće korisnike javnog sustava odvodnje i pročišćavanja koji su prikupili dokumentaciju za pripremu ugovora i suglasili se sa položajem priključka na skici priključka do 14. ožujka 2019. godine. Obzirom na veliki odaziv građana, do 17 sati sklopljeno je 180 ugovora o priključenju na javni sustav odvodnje u naselju Vratišinec ili 81% i 101 ugovor o priključenju u naselju Gornji Kraljevec ili 90%. 

- Građani koji nisu danas potpisali pripremljeni ugovor o priključenju na javni sustav odvodnje, a izrađena im je skica priključka kao i građani kojima će se tek izraditi skica priključka mogu doći na potpisivanje ugovora svaki radni dan od 7,00 -15,00 sati u prostorije Međimurskih voda u Čakovec, Matice hrvatske 10, Čakovec, u prizemlje poslovne zgrade – u Odnose s korisnicima - poručuju iz Međimurskih voda.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!