Vijesti / Gospodarstvo
Gospodarstvo
GAST 2019. Međimurski vinari predstavljaju svoje proizvode na Međunarodnom sajmu u Splitu
Matej Ščavničar

VELIKI SAJAM

GAST 2019. Međimurski vinari predstavljaju svoje proizvode na Međunarodnom sajmu u Splitu

Na sajmu svoje najbolje proizvode predstavljaju obitelji Preiner, Štampar, Kocijan, Novak, Jakopić, Cmrečnjak, Tomšić, Horvat i Dvanajščak-Kozol

24. međunarodni sajam GAST 2019, vodeći gastronomski i turistički događaj u Hrvatskoj koji je ove godine organiziran u splitskoj Spaladium areni, od 27. veljače do 2. ožujka u znaku je svega najboljeg od gastronomije, turizma, vinarstva te tvrtki iz oblasti ugostiteljstva i opremanja prostora u funkciji razvoja turizma.

Tijekom godina, pozicionirao se kao nezaobilazno mjesto okupljanja gospodarstvenika relevantnih djelatnosti, razmjene iskustava, unaprjeđenja postojeće suradnje i sklapanja novih poslova neposredno pred turističku sezonu na atraktivnom rastućem turističkom tržištu Hrvatske.

I ove godine, na sajmu se predstavljaju i međimurski vinari, članovi Društva vinogradara i vinara Hortus Croatiae. Na sajmu svoje najbolje predstavljaju obitelji Preiner, Štampar, Kocijan, Novak, Jakopić, Cmrečnjak, Tomšić, Horvat Dvanajščak-Kozol.

U sklopu sajma GAST, održalo se i Međunarodno ocjenjivanje vina Dionizijana na kojem su naši vinari ostvarili zapaženi rezultat, o čemu smo već pisali, a više pročitajte klikom ovdje.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!