Vijesti / Gospodarstvo
Gospodarstvo
POVOLJNIJA CIJENA U Obrtničkoj komori Međimurske županije majstorski ispit se može polagati u 33 različita obrtnička zanimanja, prijavite se
Obrtnička komora Međimurske županije

POŽURITE

POVOLJNIJA CIJENA U Obrtničkoj komori Međimurske županije majstorski ispit se može polagati u 33 različita obrtnička zanimanja, prijavite se

Polaganjem majstorskog ispita stječe se peta razina obrazovanja te omogućuje konkurentnost i mobilnost na europskom tržištu rada.

Još tjedan dana je preostalo za prijavu kandidata koji će u proljetnom roku polagati majstorske ispite u organizaciji Obrtničke komore Međimurske županije.

Majstorski ispit najviši je stupanj obrazovanja u obrtničkim zanimanjima kojim se stječe strukovna kvalifikacija i titula majstora te otvara mogućnosti za daljnje napredovanje u karijeri, otvaranje obrta, izvođenje praktične nastave i vježbi naukovanja i veću konkurentnost u predstavljanju i poslovanju.

Polaganjem majstorskog ispita stječe se peta razina obrazovanja te omogućuje konkurentnost i mobilnost na europskom tržištu rada.

U ovom trenutku, u Obrtničkoj komori Međimurske županije majstorski ispit se može polagati u 33 različita obrtnička zanimanja.

Cijena majstorskog ispita od 2.600,00 kuna može se smanjiti za čak 80 posto zahvaljujući Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta koje kroz Otvoreni javni poziv za Program 'Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo' sufinancira polaganje majstorskih ispita i ispita o stručnoj osposobljenosti te dobivanje dozvole (licence) za izvođenje praktične nastave.

Detaljne informacije možete saznati u Obrtničkoj komori Međimurske županije, na broj telefona 040 313 971 odnosno putem e-maila: obrazovanje-ck@hok.hr. 
 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!