poželjno mjesto za rad i boravak

FOTO Krenula rekonstrukcija treće zgrade poduzetničkog inkubatora TICM-a, evo kako će izgledati!

Uredit će se ukupno 18 ureda, soba za sastanke, informatička učionica s modernom informatičkom opremom, prostrani izložbeni prostor te mnoštvo ugodnih kutaka za druženje

Početak nove poslovne godine obilježio je početak radova na rekonstrukciji treće zgrade poduzetničkog inkubatora Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje u prostoru Centra znanja Međimurske županije. 

Investicija u treću zgradu vrijedna 5,5 milijuna kuna financirana je iz Europskog fonda za regionalni razvoj kao dio projekta “Ulaganje u proširenje poduzetničke poslovne infrastrukture u Centru znanja Međimurske županije” koji od 2017. godine provode Međimurska županija (nositelj projekta), Tehnološko-inovacijski centar Međimurje (voditelj projekta) i Javna ustanova za razvoj Međimurske županije REDEA (projektni partner) zajedno sa 16 suradnika iz javnog, poslovnog, civilnog i obrazovnog sektora.

Građevinsko-obrtničke i druge radove na objektu bivše mehaničarske radionice, zajedno sa svojim podizvođačima, izvodi poduzeće Tekeli Projekt Inženjering d.o.o. iz Murskog Središća koje je u postupku javne nabave podnijelo ekonomski najpovoljniju ponudu. Nastavak suradnje potvrda je obostranog zadovoljstva investitora i izvođača nizom realiziranih infrastrukturnih projekata na području županije kojima su mnogi ruševni objekti stavljeni u društvenu namjenu.

18 ureda različitih veličina, vrhunski opremljena soba za sastanke, modularna informatička učionica s modernom informatičkom opremom, prostrani izložbeni prostor u holu te mnoštvo ugodnih kutaka za druženje samo su neki od razloga zašto će novi prostori TICM-a biti poželjno mjesto za rad i boravak.

Useljenje prvih stanara očekuje se u drugom kvartalu 2020. godine nakon završetka sveobuhvatnog procesa rekonstrukcije i opremanja. Osim infrastrukture, svi inkubirani poduzetnici, ali i vanjski klijenti, imat će pristup informativnim, edukativnim i savjetodavnim aktivnostima koje provode zaposlenici i vanjski suradnici TICM-a te partnerskih organizacija.

U nastavku pogledajte kako iz perspektive fotografa Fotokluba Čakovec prostor buduće treće zgrade poduzetničkog inkubatora izgleda danas i kako će izgledati u budućnosti…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije