suradnja se nastavlja

TERME SVETI MARTIN Nekić u posjet primio Dobranića, najavljeni novi oblici suradnje

Obostrana želja direktora Igora Nekića i poljoprivrednih proizvođača je da se suradnja nastavi, ali i produbi kroz nove oblike i proizvode

Novi generalni direktor LifeClass Termi Sveti Martin Igor Nekić u službeni posjet primio je Mladena Dobranića, predsjednika Udruge voćara, vinogradara i povrćara Općine Sveti Martin i tajnika Međimurske udruge za integriranu proizvodnja voća.

Ovom prigodom Dobranić je prvog čovjeka Terma Sveti Martin izvjestio o dosadašnjoj suradnji međimurskih, poglavito svetomartinskih voćara, vinogradara i povrćara, s Termama Sveti Martin te ponudio nove oblike suradnje, kao i uključivanje terma u projekte i programe dviju udruga u kojima Dobranić čini vodeći organizacijski dio.

Posebno zanimljivim za obostranu korist, kao i zadovoljstvo poljoprivrednika i gostiju trebali bi biti, pohod po goricama uz Dane turizma Općine Sveti Martin, obilježavanje Svjetskog dana jabuke te razgledavanje i ubiranje starinskih sorti jabuka u voćnjaku starinskih sorti u Brezovcu.

Direktor Igor Nekić prvo je ustvrdio kako je dosadašnja suradnja s poljoprivrednim proizvođačima s područja Svetog Martina na Muri, kao i drugima bila jako kvalitetna te on želi da tako i ostane. I ne samo da ostane nego se proširi novim oblike i nove proizvode koji će proizvođačima omogućiti određenu zaradu, a toplicama dati dodatnu vrijednost u njihovoj ponudi gostima, turistima i korisnicima usluga Termi Sveti Martin.

Osobit interes Nekić je iskazao za biodinamički proizvedenu hranu te na određeni način Dobraniću dao zadaću da sa svojim članstvom poradi po tom pitanju. Zatim je tu prodaja proizvoda gostima u hotelu kod njihovog odlaska (o tome je bilo govora na osnivačkoj skupštini Udruge ‘Najbolje z Međimurja’) kao i Tjedan OPG-ova na prostorima Termi.

Podsjećamo kako je Igor Nekić na mjesto generalnog direktora LifeClass Termi Sveti Martin došao krajem prošle godine, zamjenivši vrlo uspješnog Branimira Blajića i još uvijek je u fazi upoznavanja ljudi, udruga, gospodarstva i drugih stvarnosti ovoga kraja, a Dobranić je bio prvi na redu, što je po onome što se reklo i čulo solidno iskoristio.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije