Vijesti / Gospodarstvo
Gospodarstvo
'MEĐIMURJE U POKRETU' Međimurje predstavljeno austrijskom turističkom tržištu
Međimurska županija

NA SAJMU U AUSTRIJI

'MEĐIMURJE U POKRETU' Međimurje predstavljeno austrijskom turističkom tržištu

'Međimurje u pokretu' slogan je međimurskih turističkih potencijala koje austrijsko tržište iz godine u godinu sve više prepoznaje

Turistička zajednica Međimurske županije predstavila je svoju ponudu na najvećem austrijskom turističkom sajmu Ferienmesse koji se od 10. do 13. siječnja 2019. godine održavao u Beču. 

Međimurje u pokretu, slogan je međimurskih turističkih potencijala koje austrijsko tržište iz godine u godinu sve više prepoznaje, a to se očituje u stalnom porastu udjela austrijskih gostiju u ukupnom broju posjeta i ostvarenih noćenja u Međimurskoj županiji.

Turistički sajam u Beču okupio je 800-tinjak izlagača iz više od 70 zemalja svijeta te kao takav predstavlja ozbiljnu platformu ne samo za susrete s posjetiteljima, već i za uspostavljanje kontakata s velikim turoperaterima i turističkim agencijama iz cijelog svijeta.

- I ovaj nam je sajam pokazao ne samo da interes za Međimurje postoji, nego da smo sve više i više prepoznati kao destinacija aktivnog odmora i atraktivnih sadržaja. Vrlo je važno biti prisutan na ovakvim sajmovima kako bi se što bolje pozicionirali na vanjskim tržištima - rekao je Rudi Grula, voditelj ureda TZ Međimurske županije.

Nastup na ovom turističkom sajmu ostvaren je u okviru projekta Attractour, a koji je u 85%-tnom iznosu sufinanciran iz Programa prekogranične suradnje Mađarska – Hrvatska za programsko razdoblje 2014. – 2020.

S obzirom da ciljanu skupinu ovog projekta čine potencijalni gosti iz Austrije i Slovenije, krajem mjeseca TZ Međimurske županije će sudjelovati i na turističkom sajmu u Ljubljani.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!