slatka rapsodija

FOTO Nova zvijezda u Galeriji Sjever: Otvorena Ekos Cakes trgovina jedinstvenih slastica

U novom dijelu Galerije Sjever možete probati slastice po recepturi i znanju stečenom u vodećoj profesionalnoj kulinarskoj školi Ferrandi Paris

U petak, 7. prosinca novi dio čakovečkog trgovačkog centra Galerija Sjever postao je bogatiji za još jednu zvjezdanu trgovinu – varaždinsku pekarnicu Ekos Cakes, drugu maloprodajnu trgovinu u Međimurskoj Županiji.

>> Otvorena Ekos Cakes trgovina jedinstvenih slastica

Na samom početku svečanog otvorenja posjetiteljima se obratio vlasnik varaždinske tvrtke Ekos Holding Hrvoje Vojvoda, koji je uz direktoricu Svjetlanu Makaj, predstavio dugogodišnje uspješno poslovanje na domaćem i stranom tržištu te proizvode koje nude.

– Počašćeni ljubaznošću obitelji Đurkin koja nas je pozvala da postanemo dio Galerije Sjever, odlučili smo Međimurcima ponuditi jednu paletu jedinstvenih slastičarskih proizvoda, koji se rade s pažnjom nekoliko dana u više faza – rekao je te istaknuo kako su se vodili dobrim povratnim reakcijama Međimuraca na prvu Ekos Cakes maloprodajnu trgovinu u čakovečkom Kauflandu.

Počeli su kao mala pekarska djelatnost, a danas se bave proizvodnjom i distribucijom pekarsko-slastičarskih proizvoda te većinu svojih proizvoda prodaju izvan granica Hrvatske. Od danas u novom dijelu Galerije Sjever možete probati slastice po recepturi i znanju stečenom u vodećoj profesionalnoj kulinarskoj školi Ferrandi Paris.

– Vjerujemo da će ovo mjesto postati nezaobilazna destinacija kupaca u Međimurju, da će moći uživati u svim našim slasticama i ukusnim posebno rađenim kolačima – rekla je voditeljica maloprodajne trgovine Željka Vojvoda, koja je istaknula paletu Premium proizvoda rađenih rukama majstora u varaždinskoj Kavani Grofica Marica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije