županijska gospodarska komora

NAJBOLJI U MEĐIMURJU Zlatna kuna za Tublu, Centrometal i NDK

Dodijeljene su zlatne plakete za uspješno poslovanje u 2017. godini

Gospodarsko vijeće Županijske komore Čakovec tradicionalno svake godine na svečanoj sjednici dodjeljuje priznanja za najuspješnije tvrtke u Međimurskoj županiji. Tako su u petak, 23. studenoga na sjednici održanoj u Hotelu Park u Čakovcu, najuspješnijim trgovačkim društvima dodijeljene zlatne plakete uspješno za poslovanje u 2017. godini, i to u tri kategorije – za malo, srednje i veliko trgovačko društvo.

Predsjednik Hrvatske gospodarske komore Mladen Križaić na početku je pozdravio prisutne i istaknuo pozitivne rezultate gospodarstvenika u protekloj godini, dok su na sjednici prisustvovali i župan Međimurske županije, Matija Posavec, ministar gospodarstva, malog i srednjeg poduzetništva i obrta Darko Horvat, predsjednik Uprave HAMAG-BICRO-a Vjeran Vrbanec, zamjenik gradonačelnika Grada Čakovca Mario Medved i drugi uvaženi gosti i obrtnici.

Komora je za 2017. godinu odlučila Zlatne plakete dodijeliti tvrtki Tubla d.o.o. Čakovec u kategoriji velikih, Centrometal d.o.o. Macinec u kategoriji srednjih i NDK d.o.o. iz Svetog Urbana u kategoriji malih tvrtki. Nagrade dobitnicima uručio je ministar Darko Horvat.

Dobitnici nagrada zahvalili su se na priznanjima i složili se da ih ona obvezuju na postizanje još boljih rezultata u poslovanju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije