svečano otvorenje

VIDEO I FOTO Međunarodni sajam ‘Mesap jesen’ okupio rekordan broj izlagača!

Ulaz je za sve posjetitelje sajma besplatan, a manifestacija će se održavati danas do 17 sati te u sutra od 9 do 18 sati

U subotu, 17. studenog u 11 sati službeno je otvoren tradicionalan međunarodni sajam ‘Mesap Jesen’. Dvanaesto izdanje sajma donosi vikend u znaku poljoprivrede, zdrave hrane, ekologije, obnovljivih izvora energije, pčelara te medenih kolača.

>> U Nedelišću otvorena sajamska priredba “Mesap jesen 2018.”

Na samom početku službenog otvorenja sajma, posjetiteljima se obratio direktor Mesapa Vitomir Kirić, koji je istaknuo kako je upravo sajam ‘Mesap Jesen’ postao jedan od najuspješnijih sajmova u ovom kraju. Sajam je realiziran u četiri tematske cjeline, koje obuhvaćaju poljoprivredu, ekologiju, pčelarstvo te obnovljive izvore energije. 

U ime Međimurske županije, brojne posjetitelje pozdravio je i župan Međimurske županije Matija Posavec.

– Sajmovi su odlično mjesto za promociju potencijala, kvalitete i proizvoda, koji traže svoje mjesto na tržištu unutar županije, države i šire. Vjerujem da ćemo svi mi čvrsto stati iza svih naših proizvoda i potencijala – rekao je uz čestitku svim izlagačima na trudu i radu.

Sajamska dvorana u Nedelišću ispunjena je do posljednjeg kvadrata, a plodove svoga rada prezentira rekordan broj izlagača, čak više od njih 120. Već je dobro poznato kako ova manifestacija nudi bogat i raznolik sadržaj, a za to su se pobrinuli domaći i inozemni poduzetnici, obrtnici i obiteljska poljoprivredna gospodarstva.

Sajam sadrži i niz popratnih događaja, a očekuju vas stručni skupovi, degustacija međimurskih jela, odličnih vina i medenih kolača, natjecanje lovačkih društava u pripremanju lovačkog gulaša , nastup KUU ‘Seljačka sloga’ Nedelišće i njihovih gostiju te sajam malih životinja. 

Ulaz je za sve posjetitelje sajma besplatan, a manifestacija će se održavati danas do 15 sati te u sutra od 9 do 18 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije