Vijesti / Gospodarstvo
Gospodarstvo
BRAVO! Međimurka Petra Mesarić proglašena najperspektivnijom poduzetnicom godine!
Luka Stanzl/PIXSELL

mlada i uspješna

BRAVO! Međimurka Petra Mesarić proglašena najperspektivnijom poduzetnicom godine!

Petra se, između ostalog, bavi ostvarivanjem novih rješenja u kino industriji, upravljanjem energijom i razvojem pametnih kuća

Mreža Women in Adria s Institutom za razvoj ženskog poduzetništva i vodstva Adria već četiri godine bira najbolje hrvatske poduzetnice. Nagrade se dodjeljuju u četiri kategorije: Start-up poduzetnica godine, Mikro poduzetnica godine, Perspektivna poduzetnica godine i Inspirativna poduzetnica godine. Kategorije se razlikuju po godinama rada poduzeća i broju zaposlenih. 

Vezana vijest

Petra Mesarić zapošljava 15 ljudi Međimurka Petra Mesarić u izboru za najbolju hrvatsku poduzetnicu!

Jedna od finalistica izbora bila je i Međimurka Petra Mesarić iza koje stoji sjajna priča. Ona je 2015. godine osnovala tvrtku SmartWay, pripojila joj očev obrt te proširila poslovanje u područje gospodarenja energijom. Tvrtka danas zapošljava petnaest ljudi. Tehnologija je oduvijek bila njen interes, a danas svoj talent za to područje pokazuje kroz djelovanje u vlastitoj tvrtki SmartWay. Petra je inače iz Svetog Martina na Muri.

Dodjela nagrada najboljim poduzetnicama održala se danas, u utorak u Zagrebu, a Petrina poduzetnička priča okrunjena je nagradom za 'Perspektivnu poduzetnicu godine'!

- Najveći izazov na poslu svakako su nove tehnologije koje se iznimno brzo razvijaju, te potreba za integracijom tih tehnička rješenja, a sve to još i uz kratak rok izvedbe”, kazala je Petra Mesarić čija tvrtka na europsko tržište isporučuje jedinstvena rješenja za kino industriju, upravljanje energijom i razvoj pametnih kuća, piše portal Profitiraj.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!