Vijesti / Gospodarstvo
Gospodarstvo
Poreznici i carinici u pojačanom nadzoru: Na 'meti' Čakovec, Strahoninec i Šenkovec
Ilustracija/Goran Kovacic/PIXSELL

NADZOR POREZNE UPRAVE

Poreznici i carinici u pojačanom nadzoru: Na 'meti' Čakovec, Strahoninec i Šenkovec

Pojačani nadzor u Međimurskoj županiji provodi se do 7. studenog

​U sklopu pojačanih nadzornih aktivnosti ovlašteni službenici Ministarstva financija, Porezne uprave u suradnji s Carinskom upravom od 5. do 7. studenog provodit će pojačane nadzore na području Zadarske županije i to u: gradu Zadru – Ulica Ante Starčevića, Put Bokanjca, Kovačka ulica, Stomorica, Ulica Sv. Nediljice, Ulica Mihovila Pavlinovića i Ulica Ruđera Boškovića i Međimurske županije i to u: gradu Čakovcu – Ulica kralja Tomislava, Ulica Ruđera Boškovića i Ulica Žrtava fašizma te općinama Strahoninec i Šenkovec, objavila je Porezna uprava na svojim web stranicama.

Ministarstvo financija - Porezna uprava 15. srpnja 2018. godine pokrenula je novu kampanju i nagradnu igru „Bez računa se ne računa“ te vas poziva da se i ovaj put aktivno uključite u borbu protiv sive ekonomije, utaje poreza i nelojalne konkurencije na tržištu. Nagradna igra priređuje se u četiri kola vezanih uz izvlačenja kako slijedi:

1. kolo nagradne igre od 15. srpnja 2018. do 14. rujna 2018.
2. kolo nagradne igre od 15. rujna 2018. do 16. studenog 2018.
3. kolo nagradne igre od 17. studenog 2018. do 18. siječnja 2019.
4. kolo nagradne igre od 19. siječnja 2019. do 22. ožujka 2019.

- Građani, tražite račun za svaki kupljeni proizvod i obavljenu vam uslugu. Provjerite ispravnost računa na sljedećoj poveznici: www.provjeri-racun.hr/ i prijavite nepravilnosti Poreznoj upravi. Jer, novac namijenjen državnom proračunu je i vaš novac! - poručuju iz Porezne uprave.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!