OBRTNIČKA KOMORA MŽ

Borisu Lukovnjaku, vlasniku obrta ‘Studio kose Boris’ iz Čakovca, novi mandat

Kao osnovne smjernice u budućem radu Komore, predsjednik Lukovnjak je između ostalog istaknuo stalnu borbu za prava obrtnika, dok će se osobita pozornost posvetiti školovanju učenika za deficitarna obrtnička zanimanja


U srijedu, 18. listopada je održana Konstituirajuća sjednica Skupštine Obrtničke komore Međimurske županije na kojoj je dosadašnjem predsjedniku Borisu Lukovnjaku ukazano povjerenje da i u slijedećem četverogodišnjem mandatu obnaša dužnost predsjednika Obrtničke komore Međimurske županije.

Na konstituirajućoj sjednici verificirani su mandati 29 članova novog saziva Skupštine, izabrani su potpredsjednik i članovi Upravnog i Nadzornog odbora Obrtničke komore Međimurske županije, te predstavnik međimurskih obrtnika u Skupštini Hrvatske obrtničke komore.

Članovi Upravnog odbora Obrtničke komore Međimurske županije za mandatno razdoblje 2018.-2022. su Franjo Golub (potpredsjednik Obrtničke komore Međimurske županije), Milenko Benjak (predsjednik Udruženja obrtnika Međimurske županije), Darko Mihalic (predsjednik Udruženja ugostitelja Međimurja), Kristina Strniščak, Sandra Fajgl- Herman, Franjo Cimerman, Josip Murković, Dražen Novak i Dušan Sraka.

Članovi Nadzornog odbora Obrtničke komore Međimurske županije su Dragica Domjanić, Senka Malnar i Željko Slaviček, dok je Božidar Krušelj izabran u Skupštinu Hrvatske obrtničke komore. Kao osnovne smjernice u budućem radu Komore, predsjednik Lukovnjak je između ostalog istaknuo stalnu borbu za prava obrtnika, daljnji razvoj komorskog sustava, rješavanje aktualnih problema s jedinicama lokalne samouprave, praćenje i reagiranje na prijedloge svih zakonskih akata koji se odnose na rad obrtnika, dok će se osobita pozornost posvetiti školovanju učenika za deficitarna obrtnička zanimanja.

Članovi Skupštine Obrtničke komore Međimurske županije ovom su prilikom podržali kandidaturu Dragutina Ranogajca za novi mandat obnašanja dužnosti predsjednika Hrvatske obrtničke komore.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije