POTPISIVANJE UGOVORA

Veliki interes građana Donje Dubrave i Donjeg Vidovca za priključak na kanalizacijsku mrežu

Održano prvo potpisivanje ugovora o priključenju objekata na javni sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda za naselja Donja Dubrava i Donji Vidovec

7. rujna 2018. godine s početkom u vijećnici Doma kulture Zalan u Donjoj Dubravi te u prostorijama Općine Donji Vidovec započelo je potpisivanje ugovora o priključenju objekata na javni sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda za područje Općine Donja Dubrava i Donji Vidovec.

Predstavnici Međimurskih voda Čakovec pripremili su prijedloge ugovora za sve buduće korisnike javnog sustava odvodnje i pročišćavanja koji su prikupili dokumentaciju za pripremu ugovora i suglasili se sa položajem priključka na skici priključka do 29. kolovoza 2018. godine. Obzirom na veliki odaziv građana, do 18,00 sati sklopljeno je ukupno 150 ugovora o priključenju na komunalne vodne građevine Općine Donja Dubrava i 100 ugovora o priključenju na komunalne vodne građevine Općine Donji Vidovec. 

Građani Donje Dubrave i Donjeg Vidovca koji nisu potpisali pripremljeni ugovor o priključenju na komunalne vodne građevine, mogu doći na potpisivanje ugovora u prostorije Međimurskih voda u Čakovec, svaki radni dan od 7,00 -15,00 sati u prizemlje poslovne zgrade – u Odnose s korisnicima. 

Obzirom da djelatnici Međimurskih voda dolaskom na adrese budućih korisnika u Donjoj Dubravi i Donjem Vidovcu i nadalje prikupljaju podatke za ugovore i izrađuju skice budućih priključaka, u narednom razdoblju do 21. rujan 2018. pripremit će se prijedlozi ugovora za preostale buduće korisnike javnog sustava odvodnje i pročišćavanja. 

Završno drugo potpisivanje ugovora o priključenju na javnu odvodnju za preostale korisnike održat će se dana 21. rujna 2018. godine (petak) u vremenu od 12,00-18,00 sati, u Vijećnici Doma kulture Zalan u Donjoj Dubravi ukoliko je mjesto priključenja s područja Općine Donja Dubrava odnosno u Općini Donji Vidovec, Rade Končara 9, ukoliko je mjesto priključenja s područja Općine Donji Vidovec. Na potpisivanje ugovora potrebno je ponijeti osobnu iskaznicu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije