KOTORIBA PRESTAJE BITI PROMETNO SLIJEPO CRIJEVO

Kotoriba i Goričan spajaju se eko asfaltom uz rijeku Muru

Takozvanim eko asfaltom spojit će se Kotoriba i Goričan. Radi se o dužini 12 kilometara, a financiraju iz fondova Europske unije

Sredinom lipnja 2015. godine  Županijska uprava za ceste Međimurske županije krenula je u modernizaciju dijela lokalne ceste LC 20066 Goričan – Kotoriba. Radi se o cesti uz murski nasip. Radove u duljini od 510 metara, na izlazu iz Goričana do poslovne zone, izvela je tvrtka Pavlic – asfalt – beton iz Goričana, dok radove na izlazu iz Kotoribe u dužini od 500 metara izvela čakovečka Tegra.

Pune tri godine mještani Goričana i Kotoribe čekali su da se nastave radovi na toj cesti koja će Kotoripčanima biti od velike koristi jer će puno brže moći do Goričana, ali i do autoceste. Zamjenik načelnika Općine Kotoriba Roberto Ujlaki kaže kako su 19. lipnja započeli radovi na uređenju ceste koje izvodi tvrtka Pavlic – asfalt – beton iz Goričana.

– Takozvanim eko asfaltom spojit će se Kotoriba i Goričan. Radi se o dužini 12 kilometara, a financiraju iz fondova Europske unije – kaže Ujlaki. Očekuje se da će biti završeni u roku mjesec dana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije