PODUZETNICI I BUDUĆNOST Deseti po redu Business Cafe 7. lipnja u Hotelu Varaždin

U potrazi za novim boljim poslovnim prilikama neki odlaze iz zemlje, a neki sami kreiraju svoju poduzetničku priču. Tim putem prije 4 godine krenula je i Kristina Androlić, danas vlasnica tvrtke Androlić konzalting za poslovno savjetovanje i pripremu i provedbu projekta financiranih iz EU fondova te ujedno vlasnica licence za Business Cafe Sjeverna Hrvatska.

Uz redovno poslovanje ustrajni ste u organiziraju Business Cafe druženja i pred nama je idući 10. event na ovom području. Koja je motivacija?

S obzirom da sam i sama poduzetnica, svjesna sam prepreka na početku svake poduzetničke priče, ali i prilika i mogućnosti koje poduzetništvo nudi. U poduzetništvu se često osjećate sami i treba vam podrška, a Business Cafe upravo je tu da vam popuni tu prazninu.
Business Cafe su organizirana druženja malih poduzetnika koji se okupljaju da bi učili iz tuđeg iskustva, da bi razmjenjivali znanja te se umrežavali i zajedno surađivali.

Dosad smo na području Sjeverne Hrvatske organizirali devet evenata i sprema se uskoro deseti po redu, 7. lipnja, s početkom u 18 sati u Hotelu Varaždin.

Koga ste sve dosad ugostili te koji su gosti na idućem eventu?

Dosad je Business Cafe Sjeverna Hrvatska posjetilo oko 700 sudionika, a razgovarali smo sa 36 uspješnih poduzetnika i poduzetnica. Među njima bili su brojni mali ali i veliki etablirani poduzetnici. Na primjer: Bernarda Cecelja, Nada Zver, Damir Kirić, Nikolina Babić
Tema idućeg eventa je ‘Jesu li poduzetnici spremni za budućnost?’

Gosti govornici su: Matija Tomašković iz poznate varaždinske IT tvrtke EVOLVA, Ivana Matić, poduzetnica i urednica sve poznatijeg portala za poduzetnice Women in Adria, Marijana Belošević, zagovornica zdrave prehrane te Igor Kos, ravnatelj Elektrostrojarske škole Varaždin.

Razgovarat ćemo o trendovima u poslovanju, o promjenama koje nas očekuju, o zanimanjima i znanju koje će novi zaposlenici morati posjedovati, ali i hrani koja nam pomaže da očuvamo energiju za svoje radne i privatne obaveze.

Nedavno je na zagrebačkom Business Cafeu gostovao Emil Tedeschi. Koje su poruke sudionici mogli čuti?

Da, na 46. Business Cafeu u Zagrebu, kojeg vodi Kristina Ercegović, inicijatorica Business Cafea nedavno je gostovao Emil Tedeschi koji je jednostavno oduševio publiku. U opuštenoj atmosferi prenio je svoj pogled na biznis, ispričao kako je izgledao njegov uspon u poduzetništvu te tko su mu uzori.

Mene se osobno dojmila jedna zanimljiva poruka koju je istaknuo, slušajući oca, bila je: ‘Ne može ispod velikog hrasta, izrasti veliki hrast.’ Dakle, roditelji nam čine medvjeđu uslugu, ako nam sve serviraju i daju na pladnju. Cilj je naučiti mlade da se sami izbore za svoje mjesto, da budu samostalni te da kontinuirano ulažu u svoje znanje.

Kako se može rezervirati svoje mjesto na idućem Business Cafeu u Varaždinu?

Ulaznice se prodaju po cijeni od 100 kuna putem Entrio sustava ili je moguće zatražiti predračun putem maila: androlic@androlic-konzalting.hr. Broj mjesta je ograničen.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije