TREX KUĆE Dan otvorenih vrata – zavirite u kuće budućnosti

Zainteresirala nas je informacija da međimurska tvrtka Tremak, koja stoji iza novog i jedinstvenog brenda na Hrvatskom tržištu – modularnih kuća Trex, u nedjelju 10. lipnja priređuje Dane otvorenih vrata na aerodromu u Pribislavcu, baš kad se tamo 9. i 10. lipnja održava aeromiting. Nakon brojnih članaka o Trex kućama u medijima i mi smo odlučili zaviriti što je to ‘skovala’ i globalnom tržištu namijenila međimurska inovativnost.

– TREX modularne kuće u Hrvatskoj pojavile su se tek prošle godine, a već rezultiraju velikim interesom kupaca ne samo iz svih krajeva Hrvatske, već i europskih te prekooceanskih država, informacija je s kojom su nas dočekali voditelj marketinga i prodajna referentica te nas proveli izloženom Trex kućom.

Kako kažu, modularna kuća izgrađena je u nekoliko modula što je čini najefikasnijim životnim prostorom. Zahvaljujući mobilnosti i mogućnosti brze i jednostavne nadogradnje prostora pruža vječnu fleksibilnost. Prema trenutnoj potrebi i mogućnostima može biti površine od 30 do 150 četvornih metara i više.

Gotovo sve dizajnerske i inženjerske discipline dio su proizvodnog procesa, a ono što ovakvu kuću razlikuje od klasične jest ekološka orijentiranost, vrlo brza izgradnja i montaža, jednostavnost, izrazita personaliziranost, mogućnost potpunog automatiziranja i upravljanja putem aplikacije gdje god se nalazili te fleksibilnost prostora.

– Jedinstvenost modularne konstrukcije također je i sposobnost istovremene izgradnje svih dijelova kompleksa u kontroliranom okruženju tvornice što omogućuje precizniju konstrukciju i ujedno cijeli proces čini upola kraći od izgradnje konvencionalne kuće. Također, modularni tip kuće, zbog nezahtjevnih temelja smanjuje oštećenje zemljišta.

Posebna pažnja pridaje se najsuvremenijim materijalima. TREX kuće energetskog su razreda ‘A’ što znači da su troškovi života u njima minimalni. Koristi se izolacija od celuloze koja je dobivena od recikliranog papira i osim što je ekološki održiva, jedna je od najučinkovitijih izolatora topline i buke. Velika prednost je i ventilirajuća fasada zbog koje kuća ‘diše’, a nesmetani protok vlage sprječava nastanak plijesni, rekla je prodajna referentica Danijela Mihoci.

Zahvaljujući modularnim pregradnim zidovima prostor je uvijek maksimalno iskorišten, ali i prilagodljiv potrebama i željama klijenata. Montiranje potpuno opremljene i odmah useljive modularne kuće traje svega nekoliko dana.

– Uz navedene prednosti, modularna kuća oslobađa od većine zamornih poslova vezanih uz gradnju, ali i održavanje. TREX kuće osigurale su godišnji cjelokupni ‘servis’ i kontrolu spojeva modula te ostalih popravaka ako su potrebni, dodala je Mihoci.

– U nedjelju, 10. lipnja organiziramo Dan otvorenih vrata, u sklopu Aeromitinga Čakovec, gdje će posjetitelji imati priliku vidjeti potpuno opremljen prototip modularne kuće te saznati sve detalje o svjetski jedinstvenom načinu gradnje. Posebni gosti, vlasnici modularne kuće, na Dan otvorenih vrata dolaze iz Slovenije kako bi prezentirali svoje dojmove života u istoj, rekao je Dominik Međimurec, voditelj marketinga te pozvao sve zainteresirane da svoj dolazak najave putem službene stranice.

Na lokaciji Aerodrom Čakovec, Zrinskih 2, 40000 Pribislavec za sve posjetitelje bit će osiguran besplatan parking. Ulaznice za aeromiting, u sklopu kojeg je organiziran Dan otvorenih vrata, možete kupiti po cijeni od 30,00 kuna.

Eto, ako smo vas malo zainteresirali, zavirite.

Reportažu o Trex kućama snimila je i ekipa IN Magazina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije