FLORAART Ivani Rob prvo mjesto na Hrvatskom kupu florista

Hrvatska metropola je mjesto održavanja 53. FloraArta u sklopu kojeg je održan i Hrvatski kup florista na kojem je sudjelovao lijep broj natjecatelja iz cijele Hrvatske, a među njima i Ivana Rob iz Murskog Središća.

U natjecateljskoj disciplini Osobna prezentacija za uradak pod nazivom Lijepa bez duše mlada središćanska cvjećarka i aranžerka osvojila je prvo mjesto, te joj je u Dvercima uručeno priznanje.

Ivana je vlasnica Salixa cvjećarnice koja se nalazi u sklopu TC Konzum u Murskom Središću gdje smo je i pohodili i ovom prigodom je rekla:

– Više nego ugodno sam iznenađena što sam osvojila 1. mjesto iz razloga što sam prvi put i sudjelovala i to prvi puta samostalno. Naime, kao učenica čakovečke Gospodarske škole bila sam na mnogim natjecanjima, a ovo sada je bilo samostalno i time samim mi je uspjeh radostima ispunjen.

Na ovom natjecanju sam imala četiri prezentacije ili aranžmana, osim pobjedničkog tu su još Cvijetni stručak, Vjenčani stručak i Aranžiranje stola. Natjecanja koja sam pratila do sada, bila su prepuna cvijeća, a ja sam željela nešto suprotno te sam uratke načinila iz zelenila, egzotičnih biljaka, poglavito iz roda agava.

Rezultat govori kako sam bila u pravu, što je posebno prepoznala tročlana komisija, ali i posjetitelji, što je meni i kao poduzetnici važno, rekla je Ivana, te zamolila da uputimo zahvale Ljiljani Škrobar, njezinoj mentorici u Gospodarskoj školi Čakovec te dragoj suradnici i osobi i danas u poduzetništvu i društvu.

S Ivanom, njezinom obitelji i Gospodarskom školom, radujemo se ovom uspjehu, a uvjerili smo se i u Salixu, kako su kupci zadovoljni i radosni što je Ivana dobila priznanje na ovako značajnom natjecanju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije