LJETO UZ MURU Prijavite se na Sajam domaćih proizvoda u Murskom Središću

U sklopu manifestacije “Ljeto uz Muru 2018.” u subotu, 14. srpnja s početkom u 9 sati održati će se 9. Sajam domaćih proizvoda na šetnici uz rijeku Muru. Vrijeme završetka sajma nije određeno iz razloga što će na parkiralištu uz šetnicu održavati brojna događanja.

Na sajmu bi se trebali prezentirati proizvođači domaćih proizvoda, medari, vinari, bučina ulja, kolači, košaraši, proizvođači sireva, rakija, mlinaca, nakit, suveniri, cvijeće i drugo.

Turistička zajednica Grada Mursko Središće osigurava prostor, štand, a izlagač je dužan “aranžirati” svoj štand proizvodima i logotipom ili natpisom naziva izlagača. Izlagači po želji mogu dobiti struju (uz prethodnu najavu).

Nakon 10. srpnja, Turistička zajednica će izraditi plan postavljanja štandova tako da će svi izlagači imati unaprijed određeni smještaj. Sajam je prezentacijsko-prodajnog karaktera.

Početak sajma je u 9 sati, a svi izlagači trebali bi početi sa uređivanjem štanda oko 8 sati kako bi sve na vrijeme bilo spremno. Vrijeme završetka sajma nije određeno te izlagači mogu ostati po želji.

Usporedno sa Sajmom domaćih proizvoda na šetnici uz Muru snimat će se izuzetno slušana emisija “Sunce na prozorčiću” koju će voditi dobro poznati voditelj Mirko Fodor te će svi izlagači Sajma domaćih proizvoda dobiti mogućnost promocije svojih proizvoda na drugom programu Hrvatskog radija (HR2) koji ima veliku slušanost diljem cijele Hrvatske.

Usporedno s time, na šetnici uz rijeku Muru održat će se i smotra kulturno umjetničkih društava iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske te Bosne i Hercegovine.

– S obzirom na limitirani prostor već sada molimo potencijalne izlagače da se što prije jave kako bi mogli osigurati svoje mjesto na sajmu, pozivaju iz Murskog Središća.

Prijaviti se možete na broj mobitela: 099 337 92 50, putem e-mail-a: grad-mursko-sredisce@ck.t-com.hr ili na fax: 040/370-772. Rok prijave je 10.07.2018. godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije