Dođite na sajam “MESAP Jesen 2011.”

Dođite na sajam “MESAP Jesen 2011.”

Tradicionalna sajamska priredba MESAP JESEN, održava se 19. i 20. studenog 2011. godine u Nedelišću. 5. sajam MESAP JESEN predstaviti će gospodarstvenike i udruge iz nekoliko gospodarskih grana:

Poljoprivreda: poljomehanizacija, oprema za farme, sjemenska roba i zaštitna sredstva, oprema za voćarstvo i vinogradarstvo, oprema za podrumarstvo, sadnice, staklenici i plastenici…

Prehrana: mesni i mliječni proizvodi, voće i povrće, pekarski proizvodi, prezentacija proizvodnje zdrave hrane , vina…

Obnovljivi izvori energije: energija sunca, vjetra, bio plin na farmama…

Komunalna oprema i hortikulturno uređenje, moderna gradnja i projektiranje: kvalitetni materijali i oprema za gradnju, štedljivo upravljanje energijom u zgradama, kućama i proizvodnim halama, suvremeno projektiranje…

Sajam je namijenjen svim tvrtkama, obrtima, institucijama i udrugama iz navedenih područja. Osim izlaganja u dvorani i na vanjskom prostoru, program sajma biti će obilježen organizacijom stručnih skupova, prezentacija i okruglih stolova.

Uz vrlo povoljne cijene izložbenog prostora, odličnu gastronomsku ponudu i zabavni program, nadamo se da imate interes nastupiti na ovoj gospodarskoj manifestaciji.

Za sve informacije i prijave obratite se na MESAP d.o.o., Marčec Josipa 27, 40305 Nedelišće,  tel.: 040 822-850, mob.: 099 314 5676, fax.: 040 822 851, email: mesap@mesap.hr, mesap@ck.t-com.hr.

Prijava za sajam na stranica MESAP-a: www.mesap.hr


ULAZ ZA POSJETITELJE BESPLATAN!!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije