Kvalitetnom promocijom do uspjeha na tržištu

Jesenski dio ovogodišnje promocije međimurskog obrtništva na regionalnim i međunarodnim sajmovima u zemlji i svijetu započinje nastupom na 20. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu koji će se od 7. do 9. rujna održavati u Gudovcu kraj Bjelovara.

Obrtnička komora Međimurske županije već tradicionalno organizira predstavljanje svojih članova, te im nudi mogućnost sufinanciranja izložbenog prostora u visini od 50%. Ovu mogućnost je na sajmu u Gudovcu iskoristilo osmero obrtnika koji će se u tri dana održavanja sajma predstaviti na zajedničkom i individualnim izložbenim prostorima.

Posjetitelji će moći vidjeti bačve “Bačvarije Srnec” iz Nedelišća, lamele i disk pločice obrta “Lamela” iz Gornje Dubrave, različite vrste vaga iz obrta “ISM vage Buković” iz Donjeg Mihaljevca i suvenire “Keramike Fajgl” iz Zasadbrega. Sušara i trgovina “Siladi” iz Kotoribe i “Bister d.o.o” iz Domašinca predstavljaju  koščično ulje, “Saz M” iz Čakovca ljepila, a stručnjaci iz čakovečkog obrta “Kaja consulting” ponudit će svoje savjetodavne usluge.

Međimurski obrtnici će se predstaviti i na 45. Međunarodnom obrtničkom sajmu koji će se od 12.-18. rujna održavati u Celju. Uz promociju međimurskog obrtništva, tradicije i turističkih potencijala poseban naglasak je na promociji novog, jedinstvenog proizvoda čakovečkog obrta «Studio obscura» – unikatnih zidnih satova od gramofonskih ploča.

Nastup je uz pomoć i sufinanciranje Hrvatske obrtničke komore organizirala Obrtnička komora Međimurske županije. U punom su zamahu pripreme za nastupe na sajmovima na kojima će se međimurski obrtnici predstaviti do kraja ove godine. Obrtnička komora Međimurske županije organizira i sufinancira nastupe obrtnika na sajmovima u Splitu, Puli, Skopju, Zenici i Križevcima.

Detaljne informacije možete saznati u Obrtničkoj komori Međimurske županije, Ivana Gorana Kovačića 4, Čakovec. Kontakt osoba je stručni suradnik za informiranje i sajmove, Robert Varga (311-515).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije