Čakovečki HDZ protiv prodaje Croatia osiguranja i HPB-a

Čakovečki HDZ protiv prodaje Croatia osiguranja i HPB-a

U našu redakciju stiglo je priopćenje koje potpisuje saborska zastupnica i predsjednica GO HDZ-a Čakovec Sunčane Glavak putem kojeg se najoštrije protive oko Vladine najave za prodaju Crotia osiguranja i HPB-a. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice izražava najoštrije protivljenje najavi Vlade RH o prodaji Croatia osiguranja i HPB-a. Neuspjesi Vlade RH vidljivi su na svim razinama-od izostanka investicija,povećanja broja nezaposlenih koji doseže alarmantnu brojku, pada BDP-a i svakodnevne sve veće porezne presije koja izravno utječe na sve niži standard građana.

Zbog nesposobnosti prišlo se rasprodaji nacionalnog blaga, zbog nesposobnosti izostaju investicije. Nijedna Vlada nije dobila mandat građana da rasprodaje nacionalnu imovinu. Prodaja Croatia osiguranja i HPB-a bila bi kap u moru koja neće zatvoriti golemu proračunsku rupu.

Jednako tako izražavamo žaljenje što se zatvara filijala Croatia osiguranja u Čakovcu nakon više desetljeća rada te će ostati samo poslovnica, dakle u Čakovcu će se smanjiti i broj zaposlenih i smanjiti kvaliteta usluge.

Izgleda da je Čakovec dobar samo za prikupljanje novca jer novim ustrojem sve će se isplaćivati iz  filijale u Varaždinu. Ne ulazeći ni na koji način u odlučivanje tvrtke, izražavamo duboko žaljenje jer nije prepoznata važnost djelovanja filijale u gradu s gotovo 30 tisuća stanovnika.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije