Prijavite se na seminar: “Priprema projekata za EU natječaje”

U posljednjih nekoliko mjeseci otvara se sve više prilika da poduzetnici projekte ključne za jačanje svoje konkurentnosti sufinanciraju sredstvima iz fondova EU-a. Kako bi mogli te prilike učinkovito iskoristiti važno je dobiti uvid u proces pripreme projektne prijave. Stoga će Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA d.o.o. od 22. do 24. travnja 2014. godine u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje u Čakovcu održati seminar koji će poduzetnicima dati uvid u pojedine faze pripreme projekata za financiranje iz EU fondova, potrebne predradnje, ali i implikacije koje provedba projekta može imati na njihovo redovno poslovanje.

Preporuka je da na seminaru sudjeluju osobe koje će raditi na projektima, ali svakako savjetujemo da na samom početku prvog dana prisustvuje netko iz rukovodstva poduzeća. Sudionici će tijekom tri dana saznati na što posebno treba obratiti pažnju kod proučavanja dokumentacije javnih poziva, upoznati se s alatima za identifikaciju i razradu ideje te sastavnim dijelovima prijave. Imat će priliku nova znanja primijeniti na praktičnim primjerima, a zadnji blok posljednjeg dana predviđen je za individualne razgovore o pojedinačnim projektnim idejama poduzetnika.

Seminar će voditi stručnjaci iz REDEA-e s višegodišnjim iskustvom u pripremi i provedbi projekata financiranih iz EU fondova u različitim područjima, uključujući projekte poduzetnika. Ovo je seminar koji REDEA redovito organizira za različite skupine sudionika, a ovaj će biti prilagođen specifičnostima projekata poduzetnika.

Pozivaju se svi zainteresirani za ovu vrlo aktualnu tematiku da svoje sudjelovanje prijave do 18. travnja. Cijena ovog trodnevnog seminara je 360 kn + PDV.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo Vas da prije uplate kotizacije pozivom na broj telefona 040/395-580 provjerite ima li mjesta na odabranom seminaru te uplatu izvršite nakon naše potvrde o mogućnosti sudjelovanja. Osoba za kontakt je Izabela Balog.

Prilikom ispunjavanja prijavnice, označite naziv seminara na koji se prijavljujete i zajedno s potvrdom o uplati pošaljite na: izabela.balog@redea.hr. Upute o uplati nalaze se na samoj prijavnici.


>>> Program seminara: Priprema projekata za EU natječaje

>>> Prijavnica za seminar: Priprema projekata za EU natječaje

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije