BAT prodajni centar: Ove subote 15 posto popusta na sve!

Ove će subote – 19. srpnja – u BAT-u, doista, biti vruće. Ali ne samo zbog najavljenih ljetnih temperatura, već  zbog 15 – postotnog sniženja na sve artikle pod krovom BAT-a. Ovaj značajan popust ide na ruku svima koji planiraju gradnju ili dogradnju, obnavljanje kupaonica, polaganje pločica ili podnih obloga u kući ili oko nje, ali i onima kojima su bijela tehnika, kućanski aparati ili alati već dotrajali. Prilika za dobru i jeftiniju kupovinu pruža se svima, pa i onima koji će se u BAT uputiti po bilo kakav materijal za popravke, ili sitnice za kućanstvo koje je već odavno trebalo nabaviti.

Sniženje od 15 posto odnosit će se, dakle, na sve artikle, osim na  one koji su već na akciji, a vrijedit će za plaćanje gotovinom, odnosno bankomatskim karticama.  Kupcima koji će plaćati s odgodom ili na rate, odobravat će se popust u visini od 10 posto.

U utorak ili srijedu svim će domaćinstvima u Međimurju, Varaždinu i okolici, ali i pograničnim krajevima susjedne Slovenije biti dostavljen BAT-ov katalog za srpanj/kolovoz, kojim će kupci moći dobiti uvid u, barem djelomičnu ponudu ovog Prodajnog centra.

U BAT-u se već užurbano odvijaju pripreme kako bi se kupcima i posjetiteljima Centra osiguralo što više mjesta za parkiranje, izbjeglo suvišno čekanje na blagajnama, ukratko, da bi se subotnja kupnja odvijala lagodno i bez ikakva stresa za kupce.

Najnovije