Sajam Mladih Poduzetnika: Udruga Mali poduzetnik, Zagreb

U sklopu najave 2. Sajam Mladih Poduzetnika koji će se održati 11.10.2014. na Trgu Republike u Čakovcu, predstavljamo izlagače koji su odvažno odlučili krenuti u samostalne vode i postati kolovođa rasta i razvoja u svojim krajevima.

UDRUGA MALI PODUZETNIK, ZAGREB

Naš cilj je omogućiti našim članovima sve na jednom mjestu u smislu kvalitetne promocije te pridonijeti njihovom razvoju. Udruga se zalaže za malog poduzetnika te će ga informirati o novostima i zakonima.

Novoosnovane tvrtke su ograničene i svedene na to da im preostaje samo “molitva za posao”. Birokracija, za početak, oduzima vrijeme, novac, i u konačnici puno poduzetnika odustane od plana, a veliki broj i zažali što su uopće otvarali firmu. Za marketing nemaju mogućnosti, a i kad imaju, isti se odrađuje nekvalitetno i preskupo. Knjigovodstveni servisi su im preskupi, web stranice nedostižne i suradnja sa drugim tvrtkama je gotovo nemoguća.

Projekt smo skrojili po mjeri svih poduzetnika. Cilj nam je promovirati i povezati poduzetnike unutar Hrvatske te tako u konačnici, podignuti na noge posrnulo poduzetništvo. Smanjenjem neizbježnih troškova olakšavamo članovima udruge poslovanje, i time otvaramo mogućnost napredovanja i razvijanja na bitnim strateškim poljima.

Poduzetnici su do sada pozdravili projekt sa velikim oduševljenjem, i u većini slučajeva uz komentar: “NAPOKON DA SE NETKO POKRENUO! ”

Ratarska 9, 10000 Zagreb
Mob: 099 32 88 394
E-mail: info@mali-poduzetnik.hr
Facebook

Najnovije