Milijun kuna za opremanje Mlinarske kuće kod Žabnika

Hrvatsko Ministarstvo turizma dodijelilo je Općini Sveti Martin na Muri 800 tisuća kuna, koje će biti utrošene na opremanje Multimedijalne dvorane u Centru za posjetitelje, koji se nalazi u sklopu Mlinarske kuće u Žabniku.

Prema riječima predsjednika svetomartinske turističke zajednice Franje Makovca, u multimedijalnoj dvorani ovim će se novcem urediti interijer te nabaviti potrebna oprema. Makovec planira i želi da općina osigura 200-300 tisuća kuna, kako bi se s ukupno milijun kuna uredile i druge stvari u Mlinarskoj kući, čime bi se učinio značajniji iskorak funkcionalnosti Centra za posjetitelje, kojeg dnevno ponekad obiđe nekoliko stotina turista i posjetitelja.

Općina Sveti Martin na Muri dala je u trogodišnji najam korištenje ugostiteljskog dijela Mlinarske kuće, kavani i catringu ARKA iz Svetog Martina na Muri. ARKA će najam plaćati 1.500 kuna mjesečno, te snositi troškove energenata i održavanja objekta.

Svake godine moguća je revizija ugovora kako bi se utvrdilo je li se poštuju ugovorne obveze s jedne i druge strane te ima li potrebe smanjivati ili uvećavati najamninu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije