FOTO: LAG Međimurski doli i bregi na MESAP-u u Nedelišću

>> FOTO: LAG Međimurski doli i bregi na MESAP-u u Nedelišću

LAG Međimurski doli i bregi sudjelovao je na Međimurskom sajmu poduzetništva koji se održavao od 12. do 14. lipnja u Nedelišću. LAG je na sajmu prezentirao svoje aktivnosti i zanimljivosti svojeg područja putem promotivnih materijala LAG-a pripremljenih za posjetitelje MESAP-a, a svoje proizvode prezentirali su članovi LAG-a.

Priliku za predstavljanje posjetiteljima iskoristili su članovi OPG Radovan Črnčec, OPG Rajka Čekunec, Uljara Poljoposavec, Udruga voćara, povrćara i povrtlara Sveti Martin na Muri, Udruga žena Brezje “Breza” te Škola zdravog življenja.

U sklopu sajma održana je i radionica “Mogućnosti ruralnog razvoja” u konferencijskoj dvorani MESAP-a u petak nakon otvaranja sajma. Nakon pozdravne riječi predsjednice LAG-a Sanje Krištofić, aktivnosti i djelatnost LAG-a Međimurski doli i bregi predstavila je voditeljica LAG-a Vedrana Horvat.

Županijski tim za informiranje u sastavu Valentine Hažić (REDEA), Ljiljane Kocen (Savjetodavna služba) i Damire Vresk (ČAKRA) predstavio je mjere 4, 6 i 7 Programa ruralnog razvoja, nakon čega je održana kratka rasprava o aktualnim pitanjima i natječajima.

Radionici su prisustvovali i predstavnici LAG-a Mura Drava, LAG-a Izvor, LAG-a Prizag i LAG-a Podravina koji su nakon radionice zajedno sa domaćinom održali koordinacijski sastanak kako bi se što bolje pripremili za nadolazeće izazove s kojima se LAG-ovi susreću u novom programskom razdoblju.

Nakon radnog dijela sastanka LAG-ovci su posjetili Izletište Kneja u Malom Mihaljevcu koji je također član LAG-a Međimurski doli i bregi i primjer realiziranog projekta uz pomoć IPARD sredstava.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije