Održano je predavanje na temu OIE u Centru Energetske Efikasnosti

>> Održano je predavanje na temu OIE u Centru Energetske Efikasnosti

Ovaj petak s početkom u 12 sati u Centru energetske efikasnosti održali smo predavanje o energetskim rješenjima za posjetitelje iz Srednje škole Stjepana Sulimanca iz Pitomače te partnerskih škola Bartol Kašić iz Grubišnog Polja i Stjepan Ivšić iz Orahovice.

Gosti su odlučili posjetiti upravo ovaj Centar pošto je jedinstven i nudi sve što ih je zanimalo. Predavanje je bilo podijeljeno na više cjelina. Prilikom obilaska izložbenog prostora, svaki je element bio pojašnjen. Posjetitelji su saznali sve što ih zanima o solarnom grijanju, dizalicama topline, LED rasvjeti, pirolitičkim kotlovima, pećima na pelete te kaminima s izmjenjivačem topline.

Prezentirani su im i popularni, moderni načini grijanja poput infracrvenog grijanja čiji je dizajn prikladan za svaki dom. Posjetitelji su naučili više o obnovljivim izvorima energije te kako ih koristiti s ciljem postizanja maksimalne uštede energije i novca.

Nakon predavanja, naši su gosti zajedno sa zaposlenicima Centra popili kavu te popričali o svemu što ih je dodatno interesiralo. Priređen je bio i domjenak nakon kojeg smo posjetitelje, kratkim izletom, upoznali s našim prekrasnim Međimurjem.

U subotu je također organizirano predavanje u restoranu Pilka koje će održati Damir Jakšić, dipl.inž.el. Tema tog predavanja je Racionalno korištenje energije i obnovljivi izvori energije.

Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su nas posjetili te ih pozivamo da nam se obrate u vezi svega što ih zanima i za što bi voljeli dobiti više informacija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije