Ususret Urbanovom: U tijeku prijave za ocjenjivanje vina

Svi zainteresirani vinari pozivaju se na međunarodno ocjenjivanje vina koje će se održati 29. i 30. travnja 2016. godine u kuriji Terbotz u Železnoj Gori.

Organizatori ocjenjivanja vina su Općina Štrigova i Društvo vinogradara i vinara Međimurja “Hortus Croatiae” iz Štrigove, a suorganizatori Međimurska županija, Republika Hrvatska i Društvo vinogradnikov ljutomersko-ormoških goric Jeruzalem i JARA – Javna razvojna agencija občine Ormož, Republika Slovenija i MESAP d.o.o. Nedelišće.

Na ocjenjivanje vina mogu se prijaviti proizvođači vina (mirna i pjenušava vina) koji će se natjecati u dvije grupe:

– grupa A) vina proizvedena od sorte Moslavac (Pušipel) – Šipon – Furmint,
– grupa B) vina svih drugih sorata.

Proizvođači koji prijavljuju svoja vina za ocjenjivanje moraju proizvoditi vino sukladno zakonskim propisima države u kojoj proizvode.

Prijavnice možete dostaviti putem emaila: ocjenjivanje.strigova@gmail.com ili poštom na adresu Općina Štrigova, Štrigova 31, 40312 Štrigova. Zadnji rok za predaju prijava je 25. travnja 2016. godine, a uzoraka 27. travnja 2016. godine. (Uzorci se mogu poslati i poštom na već spomenutu adresu).

Prikupljanje uzoraka obavljat će se u utorak 26. travnja 2016. od 10 do 15, srijeda 27. travnja 2016. od 15 do 20 sati u kuriji Terbotz.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije