Zaprimanje zahtjeva za štete od mraza u M. Središću i Sv. Martinu na Muri

Ured Grada Mursko Središće započeo je zaprimati ‘Zahtjeve za štete od mraza 26. travnja 2016. godine. Zahtjevi za dodjelu pomoći za ublažavanje posljedica od mraza podnose se zaključno do 20. svibnja 2016 godine u radno vrijeme Gradske uprave.

Zahtjev mogu podnijeti OPG-ovi i pravne osobe, kao i fizičke osobe za voćnjake i rasadnike, a ne podnose se zahtjevi za okućnice i kulture na okućnicama. Podnositelji su dužni priložiti preslike upisnika podataka iz ARKODA.

– Poljoprivredni proizvođača koji površine na području Općine Sveti Martin na Muri, štete od mraza mogu podnijeti zaključno do 16. svibnja 2016. godine od 9 do 13 sati u Općinskoj upravi gdje se mogu dobiti obrasci (papiri) za prijavu štete, a koji se mogu preuzeti i na službenoj Internet stranici Općine Sveti Martin na Muri.

Uz prijavu potrebno je priložiti ARKOD UPISNIK, posjedovni list, vlasnički list, OPG upisnik ili Ugovor o najmu.

Prijaviti se mogu štete od mraza nastale od 26. do 30. travnja 2016. godine, čija je posljedica smrzavanje i veliko oštećenje ili potpuno propadanje ovogodišnjeg uroda u voćnjacima, vinogradima te na pojedinim povrtlarskim i ratarskim kulturama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije