Poklanjamo ulaznice za prvi Business Cafe u Čakovcu 3. studenoga!

4. Business Cafe Sjeverna Hrvatska održat će se u Čakovcu 3. studenoga (četvrtak) s početkom u 18 sati u Gradskoj kavani Čakovec.

Tema eventa je ‘Kak’ to Međimurcima uspijeva?‘, a gosti govornici bit će uspješni međimurski poduzetnici koji su napravili iskorak u svom poslovanju, osvajaju strana tržišta, dobro posluju te su odličan primjer i poticaj za poduzetnike.

Gosti eventa su: gosp. Damir Šafarić, vlasnik i direktor Media Soft-a, uspješne softverske kompanije iz Čakovca. Sljedeći gost je g. Davor Zidarić iz Centrometala Macinec, a treći gost je gosp. Patrik Pintarić iz tvrtke Patrix.

Sam event sastoji se od razgovora s upješnim poduzetnicima te neformalnog dijela za umrežavanje između sudionika.

Po licenci za Sjevernu Hrvatsku događaj organizira Androlić konzalting. Karte po cijeni od 70,00 kn mogu se nabaviti preko Entrio sustava:https://www.entrio.hr/event/4-business-cafe-sjeverna-hrvatska-cakovec-kak-to-medjimurcima-uspjeva–3553 ili slanjem maila sa svojim podacima, direktno na androlic@androlic-konzalting.

Varaždinski.hr i eMedjimurje poklanju ukupno četiri ulaznice (dvije za svaki medij) za najsretnije! Sve što trebate je ispod objava na našim Facebook stranicama napisati svoje ime i prezime, a mi ćemo slučajnim odabirom u petak, 28. listopada, u jutarnjim satima izvući sretne dobitnike putem aplikacije Woobox.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije