Parfem ‘Istria’ krenuo za Washington

Proteklih šest mjeseci hrvatski dizajner parfema Dejan Levačić radio je na osmišljavanju parfema za Miss Hrvatske Angelica Zacchigna, koja je danas otputovala na prestižno natjecanje izbora za Miss Svijeta, koje će se održati 18. prosinca 2016. godine u Washingtonu.

‘Izazov u stvaranju i kreiranju parfema za Angilicu, bio je težak i vrlo zahtjevan jer je glavna nota parfema breskva koju ona obožava, dok su u ostalim notama stopljene note koje će pokušati dočarati miris Istru kao njen rodni kraj kojeg najviše voli i ponosi se njime.’, rekao nam je Dejan.

Parfem je nazvan ‘Istria’ te će ga Angelica pokloniti svim natjecateljicama prestižnog natjecanja izbora za Miss Svijeta.

‘Dobiti ovakovu prigodu i poslati parfem koji je izrađen i osmišljen u Hrvatskoj u 130 zemalja Svijeta, zasigurno je jedinstvena prilika koju nisam mogao propustiti, te se i ovim putem zahvaljujem direkciji Miss Hrvatske, kao i samoj Angelici kojoj će parfem dati još više snage kako bi ostvarila odličan rezultat u Washingtonu.’, zaključio je.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije