VINSKA KUĆA CMREČNJAK Vrhunska vina na sve stolove

Nakon mnogo posla u vinariji i opskrbi tržišta u dane nedavnih blagdana u Vinskoj kući ‘Cmrečnjak‘ u Svetom Urbanu, mali je mir te su vlasnici i domaćini posvećeni sebi, obiteljskom miru, ali i planovima za godinu od koje se mnogo očekuje.

– Jako dobro i uspješno odradili smo cijelu prošlu godinu, što se najbolje odrazilo kroz sva naša vina, koja su na svim razinama, kako stručnim, tako i konzumnim dobila najviše ocjene za kakvoću.Isto tako dobro smo odradili božićno-novogodišnje vrijeme kada je vinima trebalo opskrbiti naše kupce te u podrumu i kušaonici zadovoljiti sve one koji su upravo ovdje u Svetom Urbanu htjeli popiti naše vino, rekao nam je Marko Cmrečnjak, mladić koji se vinuo u sam vrh hrvatskog vinarstva.

Dodao je kako sada kreću u buteljiranja i flaširanja lanjskih vina te njihovo plasiranje na tržište, njihovim vjernim potrošačima, u osvajanje novih s ciljem da njihova vina dođu na sve stolove gdje god se za to ukaže prigoda i želja onih koji u vinu uživaju.

– Vjerujem kako će 2017. biti bolja ili barem na razini minule, a da to uistinu možemo očekivati pokazuje i ovo lijepo vrijeme s bogatim snježnim pokrivačem, zadovoljan i pun optimizma kazao nam je Marko Cmrečnjak, mladić koji se vinuo u sam vrh hrvatskog vinarstva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije