POGODNOSTI za investitore u GZ ‘Brezje’ u Murskom Središću

Na nedavnom susretu poduzetnika, gospodarstvenika i vlasnika OPG-a s područja grada Mursko Središće, gradonačelnik Dražen Srpak, predstavio je Gospodarsku zonu ‘Brezje’ kao i pogodnosti koje grad pruža investitorima, odnosno kupcima građevinskih parcela u toj zoni.

>>> MNOGI OTIŠLI U AUSTRIJU Profit firme treba podijeliti s radnicima

Srpak je kazao kako je u zoni 13 parcela, te da su na prodaju još samo 3 koje su istočno od željezničke pruge Čakovec-Lendava. Parcele su očišćene od panjeva drveća koje je ranije srušeno, a prodaju se po 5 eura za kvadratni metar.

Investitore koji će na parcelama graditi gospodarske građevine, grad će osloboditi plaćanja komunalnog doprinosa od 25 do 100 posto, zavisno o procijenjenoj vrijednosti investicije.

Vladimir Dobranić (na slici), predsjednik Udruženja obrtnika Međimurske županije, na ovom je skupu naglasio kako je u Gradu Mursko Središće, povoljna klima za ulaganje te je pozvao obrtnike i poduzetnike da iskoriste najnovije pogodnosti za investiranje u Gospodarskoj zoni ‘Brezje’ u Murskom Središću.

Pa tako u pogodnosti spada što u vrijednost investicije ulaze ulaganja u proizvodni objekt i to troškovi gradnje i priključenja objekta na komunalnu infrastrukturu (električna struja, plin, voda i kanalizacija) te ulaganja u opremu i strojeve.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije