VELIKA OBITELJ eMedjimurje.hr i 40 tisuća fanova – HVALA VAM!

Uskoro će osam godina otkako je portal eMedjimurje.hr počeo s radom. Počeci, kako to uvijek biva, nisu lagani… Ljudi su se čudili – pa kaj ovi delaju? Međutim, kako je vrijeme odmicalo čitatelji su postali svjesni i počeli se sve više u Međimurju informirati putem virtualnog svijeta.

Jedini takav tada je bio eMedjimurje.hr. Krenuli smo s jasnom misijompružiti ljudima jasne, pravovremene i točne obavijesti o događajima te budućim događanjima u Međimurskoj županiji. Sva naša snaga usmjerena je na događaje i ljude isključivo vezane uz Međimursku županiju.

Zašto? Zato jer težimo perfekciji i želimo svu našu snagu i napore usmjeriti na pribavljanje vijesti iz našeg kraja, za naše ljude. Iako su nas na tom putu mnogi pokušali gaziti, optuživati i javno prozivati, nismo se predali. Dapače, svima pružamo prijateljsku ruku i dobru međuljudsku suradnju. Rasli smo polako. Trebalo je proći puno vremena da postanemo što danas jesmo – najčitaniji portal u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Danas portali niču kao gljive i svi bi u kratkom vremenu htjeli biti najčitaniji. Uvjerili su se da to ne ide samo tako. S toplinom u srcu izuzetno nam je drago da vam pravimo društvo kod prve jutarnje kave, popodnevnog odmora ili prije spavanja… Postali smo jedna velika obitelj – obitelj koja je skupila 40 tisuća fanova na našoj Facebook stranici.

Dragi naši, hvala vam na tome… Hvala vam za svaki vaš lajk, za svaki klik, svaku pohvalu i kritiku… To nam daje snage da nastavimo u tom ritmu, čak i bolje. Svakodnevno ćemo nastojati i dalje biti najbrži, točni i informativni portal.

Spomenimo i da je portal eMedjimurje.hr nedavno dobio i svoju mobilnu aplikaciju (osim što već duže vremena imamo responzivnu web stranicu koja se prilagođava svakom ekranu) i to prvi u Međimurskoj županiji!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije