RADOVI U KOTORIBI Katanščica dobila rasvjetu, uređuje se oko ambulante

Ovih dana u Kotoribi gotovo na svakom koraku možete susresti strojeve. Radi se na veliko. No, neki će kazati kako se bliže izbori, ali dobro je poznato kako se u tom mjestu radi i uređuje kroz cijelu godinu, pa čak i zimi.

Od načelnika Ljubomira Grgeca i njegovog zamjenika Roberta Ujlakija doznajemo da se trenutno obavljaju radovi na više lokacija za što će se iz općinskog proračuna izdvojiti skoro milijun kuna.

Tako je u tijeku izgradnja parkirališta iza zgrade Ambulante i uređenje samog prilaza u istu s prednje strane. Ovi će radovi stajati oko 610 tisuća kuna bez PDV-a. Ulica Katanščica dobila je rasvjetu. Obavljen je iskop, postavljeni su kablovi i i 4 kandelabara s rasvjetnim tijelima. Za to je utrošeno 55 tisuća kuna plus PDV, a ulica je mnogima prečac do župne crkve.

Obavlja se i sanacija Sajmišne ulice te se uređuju pristupi prema pješačkim prijelazima kod ulica I.G. Kovačića i Vinka Žganca. Ovo radovi bez PDV-a koštaju 100 tisuća kuna. Na općinsku adresu stigla je još jedna dobra vijest. Država je Općini darovala 19 hektara zemljišta u Poduzetničkoj zoni Jug.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije