ČIPS Otvorena čakovečka IT konferencija, svi ste pozvani

U Centru za kulturu danas je otvoren ČIPS – prva čakovečka IT konferencija. Saša Cvetojević, uspješan poduzetnik i investitor u zdravstvenom sektoru, ICT tvrtkama te u distribuciji robe široke potrošnje je moderator, a na samom početku pristunima su se obratili i otvorili konferenciju Mario Medved, zamjenik gradonačelnika Čakovca i predsjednik Skupštine Međimurske županije Mladen Novak.

Konferenciji će prisustvovati najvažnija imena iz hrvatskog IT sektora. Grad Čakovec, kao organizator, ČIPS-om želi potaknuti razvoj kontinentalne Hrvatske i otvoriti nove mogućnosti za investicije i obrazovanje. Čakovečka IT predavanja i susreti (ČIPS) će svim zainteresiranima za moderne tehnologije pokazati što im inovacije i obrazovanje za IT zanimanja konkretno donose i kako mogu iskoristiti njihove potencijale.

Renomirani hrvatski stručnjaci i poduzetnici će podijeliti svoje iskustvo u IT sektoru. Globalno uspješne tvrtke objasnit će čakovečkim mladima što se od njih očekuje u svijetu tehnologija, kakvo obrazovanje im je potrebno te kakav uspjeh mogu očekivati ukoliko se počnu razvijati u tom smjeru.

Uz ČIPS, važne odluke mogu se donijeti na opušten način, s dozom neobičnosti i jedinstvenosti svojstvene liderima u STEM području. Stoga, još uvijek stignete sve do 18 sati do čakovečkog Centra za kulturu i poslušati zanimljiva predavanja renomiranih stručnjaka. Nakon konferencije, na Trgu Rebulike bit će održan koncert Vatre.

>>> ČIPS IT konferencija – Program

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije