HANA I IVICA zaštitna lica Fitness studija Urban Fit na čakovečkom Jugu

Novootvoren, moderno uređen i odlično opremljen Fitness studio Urban Fit, otvoren prije tjedan dana u Centru Jug (bivši Betex) nudi raznovrsne individualne i grupne programe vježbanja, ovisno o želji i afinitetu svakog vježbača.

Workout, Step aerobic, funkcionalni, kardio ili trening vođen osobnim trenerom prema posebnom programu, samo su neke od mnogobrojnih mogućnosti koje nudi Urban Fit studio. Prepoznali su to i glumci varaždinskog HNK-aHana Hegedušić i Ivica Pucar kojima je kondicija i dobra sprema preduvjet za izdržati napore i izazove koje nosi glumački posao.

Svoju će kondiciju i figure dovesti u red pod budnim okom i vođeni znanjem iskusnog međimurskog trenera Tomislava Debeleca. Nakon inicijalnog pregleda, mjerenja i vaganja, odradili su prvi trening, pokazali stupanj fizičke spremnosti.

Hana, koju su gledatelji osim u predstavama varaždinskog HNK upoznali i kao multitalentiranu umjetnicu i u showu Tvoje lice zvuči poznato gdje je zadivila mnogobrojnim transformacijama, uz odličan stas dokazala je savršen glas. Unatoč zavidnoj liniji koju održava vegeterijanskom prehranom ali i višegodišnjim bavljenjem plesom, jogom, vježbanjem tibetanaca i zdravim životnim navikama, želi učvrstiti figuru i steći kondiciju kojom će lakoćom odraditi i najzahtjevniju rolu na daskama koje život znače.

Prema riječima trenera Debeleca, Hana je u dobroj formi, no potrebno je poraditi na kritičnim regijama ženskog tijela, točnije, učvršćivanju mišića nogu, glutealne regije, ruku i mišića cora. Stoga su početne preporučene vježbe čučnjevi, iskoraci, razne vrste izdržaja (plankova), te vježbe s gumama za učvršćivanje mišića ruku.

Ivica Pucar,simpatičan Dalmatinac sa zagrebačkom adresom, kojeg su mnoge žene upoznale i obožavale u ulozi Vjence u sapunici Ratkajevi, dokazao se, a priprema i novu ulogu u drugoj sezoni izvrsne serije Novine Dalibora Matanića.

Ivici je cilj tijelo dovesti u top formu i biti u kondiciji i snazi kako bi mogao pratiti sve napore i izazove koje nosi ljeto kada intenzivno glumi na sceni Histriona na zagrebačkom Gornjem gradu. Ivica će, prema riječima trenera Tomice Debeleca, primarno raditi na aerobnoj izdržljivosti, jačanju mišića cijelog tijela a osobito mišića cora.

S obzirom na konstituciju, Ivici su potrebni treninzi u kojima se izmjenjuju intervali visokog i niskog intenziteta. Treninzi će biti strogo funkcionalni i odrađeni uglavnom u “kavezu” jedinstvenoj spravi koju u ovoj regiji ima samo u Urban fitu. Posebnost jest što omogućava ciljane i specifične vježbe koje je nemoguće izvesti na klasičnim fitness spravama.

Iako su dobili program vježbanja koji moraju odraditi i mimo dolazaka u Urban fit, već ovaj petak ponovo su u svojem omiljenom, čakovečkom fitness studiju, gdje će trener provjeriti koliko su se ozbiljno prihvatili zadatka i naravno, pod budnim okom odraditi novi trening i dobiti nove zadatke i izazove.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije