PRIJAVITE SE na natjecanje za najboljeg međimurskog orača

Savjetodavna služba – podružnica Međimurske županije poziva sve zainteresirane poljoprivredne proizvođače koji bi se željeli okušati u oranju da im se pridruže na trinaestom županijskom natjecanju u oranju.

Natjecanje će se održati 22. srpnja 2017. godine na polju industrijske zone u Prelogu u organizaciji Udruge za natjecanje orača Međimurske županije, Savjetodavne službe i grada Preloga, dok je glavni pokrovitelj ove manifestacije Međimurska županija. Dvojica prvoplasiranih natjecatelja branit će boje naše županije na 15. natjecanju orača Republike Hrvatske koje će se održati na području grada Zagreba.

Na natjecanje se mogu prijaviti svi zainteresirani bez obzira na spol, godine, plug … Natjecanje se organizira u dvije kategorije: oranje plugovima ravnjacima i premetnjacima. Također nije obavezno da natjecatelji budu članovi Udruge za organizaciju natjecanja orača Međimurske županije.

Prijave na natjecanje zaprimaju se do 17. srpnja 2017. godine kod: Stjepan Pokrivač, tajnik Udruge, mobitel: 098 894 314 ili Savjetodavnoj služba – podružnica Međimurske županije, Zrinsko-frankopanska 9/III Čakovec kod Suzane Pajić, mobitel: 091 488 2960.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije