Vijesti / Gospodarstvo
Gospodarstvo
BIT ĆE VESELO Zabavni srpanj u Termama Sveti Martin

BIT ĆE VESELO Zabavni srpanj u Termama Sveti Martin

Kontrolne točke nalaze se u Aquila Fitness Centru u Čakovcu od kojeg se oko 10 sati kreće prema Caffe baru Jama u Murskom Središću. Krajnji cilj su Terme Sveti Martin gdje je pripremljeno posebno osvježenje, a vozačima se možete pridružiti i u Čakovcu i Murskom Središću. Svi sudionici biciklijade, osim u gratis grahu na cilju mogu uživati u kupanju na bazenima s kuponom 1+1 gratis.

Biciklijada je i humanitarnog karaktera, stoga ovom prilikom simboličnom donacijom možete doprinijeti i projektu udomljavanja pasa iz Azila Prijatelji Čakovec, a nakon dobrog osvježenja slijedi after party u Pubu Potkova gdje vas od 19 sati zabavlja Arena band. Sudjelovanje u biciklijadi je na vlastitu odgovornost, a za sve sudionike osigurano je besplatno čuvano spremište za bicikle.

Događaj će popratiti i BK Mura Avantura, BK PULS, Lumbalis - Privatna praksa fizikalne terapije, Encian, Dukat Hrvatska, IQCure Better LIFE, Accredo Centar, Udruga medenjak, Udruga "Varaždinski biciklisti", a Bauerfeind Hrvatska će za sudionike održati besplatna mjerenja, no za to ćete morati doći u tenisicama. Žedni nećete biti jer će OPG HAŽIĆ sve počastiti finim domaćim sokom od grožđa. Više informacija o događaju možete potražiti na službenoj Facebook stranici događaja.

Ako vam se ne vozi bicikl, istog se dana u Termama Sveti Martin igra predstava ”Ne izlazi bez čarapa” Kazališne družine ”Štolcer” iz Čakovca. Članovi družine u ovoj se predstavi igraju, smiju, kupaju, pjevaju i plešu te pomalo plaču. Njihovi likovi nisu ništa drugačiji od njih samih, ništa drugačiji od svakog čovjeka čiji mir odjednom prekidaju tajanstveni i neočekivani susreti.

Što je zajedničko najlon čarapama, padu jednog društvenog sloja, pozivu na oružje, nevinoj ljubavi i vizijama o budućnosti koja je, sretna ili nesretna, ionako neizbježna? Je li Međimurje oduvijek bilo tuđe ili oduvijek samo svoje? Jesu li sretni trenuci dovoljno jaki da bi nastavili trajati do kraja? Ima li kraja? Ako netko sve to zna, to su onda zasigurno glumci! Stoga dođite u Terme 15. srpnja i od 20 sati pogledajte predstavu koja je za sve posjetitelje besplatna.

Volite li kupanje, imamo rješenje i za to jer je srpanj u Termama mjesec popusta. Tako svake srijede u srpnju možete iskoristiti akciju i za svaku kupljenu ulaznicu za vanjski Aquapark i The Temple of Life bazenski kompleks drugu dobivate u 50% cijene. Na bazenima možete svakodnevno uživati u animacijskom programu, masažama pod baldahinom i u izvrsnoj klopi i cugi. Više informacija potražite na www.termesvetimartin.com.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!