FOTO U Prelogu otvoren novi poligon za obuku budućih vozača

U petak, 21. srpnja, s početkom u 11 sati u Autoškoli Prilok je otvoren potpuno novi i uređeni poligon za obuku budućih vozača.

– S obzirom da smo proširili djelatnost na sve kategorije, potreban nam je bio veći poligon, veći nego što smo imali do sada. Iz tog razloga smo napravili ovaj poligon površine veće od 3300 kvadrata što ga čini najvećim poligonom u sjeverozapadnoj Hrvatskoj i korak prema povratku ispitnog mjesta u Prelog, rekao je Blažen Sabol, direktor Autoškole Prilok.

Na spomenutom poligonu polaznici ove autoškole će kroz praktičnu i teoretsku nastavu učiti prometne znakove, prometne propise i pravila. Praktičan dio nastave doprinijet će još uspješnijem polaganju ispita za vozače.

U tome će im pomoći instruktori koji svojim zalaganjem, kvalitetnim radom i individualnim pristupom svakom polazniku omogućuju bolje usvajanje gradiva i praksu na odličnim automobilima i motorima, što rezultira stvaranju dobrih, kvalitetnih vozača i boljom prolaznošću na ispitima.

Upravo takvim pristupom, najvećim brojem kvalitetnih instruktora i najvećim voznim parkom nametnuli su se kao vodeća autoškola Međimurske županije i šire.

Otvaranju poligona nazočili su gradonačelnik Ljubomir Kolarek, bivši gradonačelnik Dragutin Glavina, saborski zastupnik Darko Horvat i vlč. Nikola Markušić koji ga je blagoslovio prije samog otvorenja.

Izgradnja prometnog poligona financirana je najvećim djelom od Autoškole Prilok, a trećinu financijskih sredstava su dobili od HAMAG-BICRO-a. Ukupno je u poligon uloženo oko milijun kuna.

U planu imaju još dvije investicije – izgradnju konferencijske dvorane, automehaničarska radiona i praonica za sva vrsta vozila.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije