HOTEL PARK Poznati čakovečki hotel uskoro u novom, modernom ruhu!

Hotel Park u Čakovcu gostima donosi potpuno novo, moderno i osvježavajuće iskustvo u 2018. godini

Početkom studenog kreće rekonstrukcija zaštitnog znaka hotelijerske povijesti Međimurske županije, Hotela Park. Nakon zlatnih 50 godina pružanja usluga smještaja, za sad jedini hotelski kapacitet u Čakovcu dobit će novo ruho. Bit će ovo jedinstveno i inovativno iskustvo za goste, a Grad Čakovec će konačno dobiti ono što je dugo čekao – kvalitetan i moderan hotel.

Projektom ‘Rekonstrukcija, opremanje i uvođenje dodatnih sadržaja u Hotel Park u Čakovcu’ 2. studenog 2017. krenulo se u obnovu i revitalizaciju hotelskih kapaciteta u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija. Ukupna vrijednost projekta je 8.200,000,00 HRK, dok će Europska Unija sufinancirati rekonstrukciju hotela u iznosu od 1.914.186,12 HRK iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Što će se bitno promijeniti? Hotel će se rekonstruirati, obnoviti i moderno opremiti te će se po završetku investicije ispuniti minimalni uvjeti za kategoriju od 3 zvjezdice. Uz navedeno, ulaganjem će se realizirati i dodatni sadržaji koji će hotel plasirati među sam vrh modernih hotelskih smještajnih kapaciteta.

– Obnovit ćemo cijeli stari dio hotela iz 1966. godine, srušiti 46 soba i izgraditi 26 soba visoke poslovne klase. Međimurci i zainteresirani gosti će od proljeća 2018. godine moći uživati u dva dodatna salona i kušati međimursku kuhinju u novo obnovljenim restoranima, a recepcija će dostojno predstavljati sam hotel kroz priču o Čakovcu, rekao je Davor Lovrenčić, direktor Hotela Park.

Hotel će biti otvoren za cijelo vrijeme obnove, a rekonstrukcija će započeti obnovom prednjeg dijela hotela. Dokraja ove godine možete popiti kavu i uživati u ručku s pogledom na predivni čakovečki park, dok će smještajni kapaciteti u tornju biti na raspolaganju svim Međimurcima i zainteresiranim gostima za cijelo vrijeme trajanja obnove uz naravno ostale standardne usluge.

Upoznajte hotel i rezervirajte nezaboravnu završnu svečanost kojom ćete zaposlenicima zahvalili za uspješnu poslovnu godinu na broj telefona 040 311 255.

Ako pak tražite kvalitetan smještaj za svoje goste, prijatelje i obitelj, ne čekajte i ugrabite 20% popusta za smještaj u novoobnovljenim apartmanima s kojih se pruža pogled na cijeli grad. Popust možete ostvariti sve do 1. svibnja 2018. godine!

Prošećite parkom, razgledajte izložbu o 50. obljetnici i upoznajte zaista zanimljivu povijest prvog čakovečkog hotela i iz prve ruke saznajte sve informacije o obnovi koja slijedi. Dragi gosti čekamo vas u Hotelu Park!


Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Uniona d.d.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije