Vijesti / Gospodarstvo
Gospodarstvo
VIDEO I FOTO U Čehovcu završena investicija od 15 milijuna kuna

VIDEO I FOTO U Čehovcu završena investicija od 15 milijuna kuna

Povodom dana Grada Preloga 6. prosinca u Čehovcu je svečano obilježen završetak radova na izgradnji sanitarne i oborinske kanalizacije i uređenju prometnice Nove ulice u Čehovcu.

- Kao mještanin Čehovca i naravno kao zamjenik gradonačelnika Grada Preloga izuzetno sam ponosan što se sve dogodilo u Čehovcu, rekao je zamjenik gradonačelnika Zdravko Kvakan. Ujedno je još jednom spomenuo da je u Čehovcu napravljena kompletna kanalizacijska mreža i da je priključak besplatno „dostavljen“ svim domaćinstvima te je kompletno uređen željeznički prijelaz, a radovi su vrijedni ukupno 15 milijuna kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prilikom govora, kao domaćin je predsjednik mjesnog odbora Čehovec Matija Strahija napomenuo kako radovi ovdje ne staju.

- Već narednih dana kreće se s izgradnjom ulice koja se nadovezuje na Novu ulicu te mislim da smo ove godine napravili jako veliki posao i ja sam kao predsjednik mjesnog odbora ponosan na sve što je napravljeno u Čehovcu, rekao je.

Sljedeće godine u Čehovcu su najavljeni radovi na izgradnji Sportskog centra, obnovi Društvenog doma i uvođenju led rasvjete po svim ulicama.

Pogledajte video izjave Zdravka Kvakana, Matije Strahije i mještanina Čehovca Maria VrbancaPročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!