Vijesti / Gospodarstvo
Gospodarstvo
CASTELLUM Novi i moderan hotel u Čakovcu u ožujku otvara svoja vrata

CASTELLUM Novi i moderan hotel u Čakovcu u ožujku otvara svoja vrata

Hotel Castellum**** - business&city break hotel u vlasništvu je tvrtke City projekt d.o.o. Gradnja hotela u Čakovcu počela je u proljeće 2017. godine i odvija se u dvije faze: rekonstrukcija postojećeg objekta i nadogradnja novog. Otvorenje hotela planirano je za ožujak 2018. godine.

>>> FOTO U Čakovcu u blizini Starog grada niče novi moderan hotel

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ideja investitora je gostima iz cijelog svijeta, ali i lokalnom stanovništvu, pružiti uslugu na razini europskih prijestolnica, a u skladu s modernim konceptima business & citybreak hotela u svijetu.

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini centra grada, uz sam rub perivoja Zrinskih. Raspolaže s 30 moderno namještenih soba, vrhunski opremljenom multifunkcionalnom dvoranom kapaciteta do 100 osoba, cardio fitnessom te salonom za masaže i beauty terapije.

U sklopu koncepta hrane i pića gostima će na raspolaganju biti bogati doručak spravljen od kvalitetnih i domaćin namirnica, ponuda fingerfood i tapas jednostavnih jela te široka ponuda kvalitetnih pića i napitaka posluženih u jednom od tri unikatna barska koncepta: Watchtower baru s prekrasnom terasom pogleda na perivoj; wine baru s ponudom međimurskih vina i specijaliteta te sky baru s pogledom na cijeli Čakovec.

Multifunkcionalna dvorana s pogledom na Stari grad osigurava prostor za razna događanja: kongrese, sastanke, manja vjenčanja, obiteljske svečanosti, kulturna događanja i slično.

Kako bi osigurali najviše standarde e-mobilnosti, uz sam hotel na raspolaganju će biti e-punionica za električna osobna vozila i e-bike stanica.

Otvaranjem hotela Castellum grad Čakovec dobiva svoj prvi hotel visoke kategorije, što će gradu i destinaciji osigurati nove pozicije na turističkoj mapi Hrvatske.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!