PIŠKORNICA Ružman o Jozinoviću ‘Još nije vratio bonus od milijun kuna’

Na današnjoj konferenciji za medije, direktor Piškornice Mladen Ružman kratko se osvrnuo na bivšeg direktora Mladena Jozinovića i njegov slučaj bonusa kojeg je sam sebi isplatio.

Podsjetimo, Piškornica je došla pod povećalo interesa javnosti u cijeloj državi kada se otkrilo da je Mladen Jozinović sam sebi isplatio milijun kuna neto bonusa za uspješan rad tvrtke. Nakon toga je Nadzorni odbor tvrtke Piškornica donio odluku da Jozinović mora vratiti bruto iznos bonusa, odnosno oko milijun i pol kuna.

Nakon što je Jozinović smijenjen, ubrzo je imenovan Mladen Ružman kao novi direktor tvrtki koje djeluju na odlagalištu otpada Piškornica, javlja epodravina.hr.

No, kako je danas rekao Ružman, cijela priča oko bonusa nije još došla svome kraju.

– Bivši direktor još nije vratio bonus. Pitanje je kada će to biti. Znate da će sudski procesi, koji će vjerojatno početi kroz kazneni ili građanski postupak kojima će tvrtka pokušati namiriti svoju štetu, trajati. Nažalost, u ovoj zemlji ništa ne traje od danas do sutra, pa tako ni sudski procesi, i nije realno očekivati da će završiti za godinu-dvije – predviđa Ružman.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije