HOTEL PARK Poznati čakovečki hotel počeo ‘oblačiti’ novo ruho!

Kao što smo pisali, na Hotelu Park u Čakovcu započeli su radovi na obnovi. Hotel će gostima uskoro pružiti potpuno novo, moderno i osvježavajuće iskustvo u 2018. godini.

Projektom ‘Rekonstrukcija, opremanje i uvođenje dodatnih sadržaja u Hotel Park u Čakovcu’ 2. studenog 2017. krenulo se u obnovu i revitalizaciju hotelskih kapaciteta u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija.

Ukupna vrijednost projekta je 8.200,000,00 HRK, dok će Europska Unija sufinancirati rekonstrukciju hotela u iznosu od 1.914.186,12 HRK iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Što će se bitno promijeniti? Hotel će se rekonstruirati, obnoviti i moderno opremiti te će se po završetku investicije ispuniti minimalni uvjeti za kategoriju od 3 zvjezdice.

Uz navedeno, ulaganjem će se realizirati i dodatni sadržaji koji će hotel plasirati među sam vrh modernih hotelskih smještajnih kapaciteta.

Dokraja ove godine možete popiti kavu i uživati u ručku s pogledom na predivni čakovečki park, dok će smještajni kapaciteti u tornju biti na raspolaganju svim Međimurcima i zainteresiranim gostima za cijelo vrijeme trajanja obnove uz naravno ostale standardne usluge.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije